Po sedmi letech opouští seriál ULICE oblíbená postava Pavla Pelce, kterého ztvárňoval Jan Řezníček

47678
Sdílejte

Informaci o svém odchodu zveřejnil herec na svém Instagramovém profilu, kde poděkoval všem kolegům i fanouškům za společně strávenou dobu. Jeho postava, Pavel Pelc, známá jako řezník s dobrým srdcem, si získala srdce mnoha diváků, a proto je jeho odchod pro fanoušky zklamáním. Zatím nejsou známy podrobnosti o tom, jak bude Pelcův odchod z děje serialu vyřešen.Pavel Pelc se poprvé objevil v Ulici v roce 2017, kdy se pokoušel zaujmout srdce Venduly Nyklové. I přes počáteční komplikace se jim podařilo najít k sobě cestu a navzdory všem překážkám se stali manželi. Během let prošli mnoha životními zkouškami, včetně ztráty dítěte a Pavlových problémů s policií kvůli konfliktu s Radkem Mastným. Pavel byl nejen oblíbený mezi diváky, ale také ve svém okolí, kde měl pevné přátelské vztahy, například s tchánem Lumírem, který si nyní bude muset najít jiného dodavatele kvalitního masa.Jeho odchod ovlivní nejen jeho blízké postavy v seriálu, jako je jeho manželka Vendula či nejlepší kamarád Mário, ale také postavy, které byly s jeho práci spojené, například Martinu z hospody, která od Pavla odebírala maso pro svou kuchyň. Fanoušci v komentářích pod hercovým příspěvkem vyjadřují smutek i naději, že scenáristé nenechají Pavla odejít tr**icky. Přes veškeré spekulace zůstává Pavlova budoucnost v seriálu nejistá a divákům nezbyvá, než čekat na odhalení dalšího vývoje.“Diváci jsou právem zmateni a v komentářích pod příspěvkem chrlí jednu otázku za druhou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články