Nelehká minulost Evy Pavlové: Zavzpomínala na dobu, kdy s dcerou žila na ubytovně

6038
Sdílejte

Její příběh je příkladem odhodlání a síly, s jakou dokázala čelit nepříznivým okolnostem.Narodila se 5. listopadu 1964 ve Šumperku a od mladého věku se zaměřila na sportovní střelbu. Po absolvování gymnázia v roce 1983 pokračovala ve studiu na Ženské vojenské odborné škole při Vysoké vojenské letecké škole v Košicích. Její vojenská kariéra nabrala obrátky v roce 1985, kdy se rozhodla studovat na Vojenské politické akademii v Bratislavě. Tento krok ji vedl k členství v Komunistické straně Československa, což ale později označila za omyl.Velvetová revoluce v roce 1989 pro ni znamenala konec komunistického režimu a také konec členství v KSČ. V té době se setkala s Petrem Pavlem, budoucím prezidentem České republiky, ale jejich vztah začal až po několika letech. Svatbu měli v roce 2004.Eva Pavlová má z předchozího manželství dceru, narozenou v roce 1992. Po odchodu z armády začala pracovat jako asistentka v pražském centru pro rodinnou mediaci. Zúčastnila se také komunálních voleb v roce 2022 jako nezávislá kandidátka a byla zvolena členkou městského zastupitelstva v Černoučku.Její život však nebyl vždy lehký. Jako samoživitelka se ocitla v situaci, která pro mnohé může být velmi náročná. „Já jsem takhle s dcerou žila na ubytovně. Chvíli, než jsme si našly bydlení, a měly jsme tam jeden stůl a dvě postele. Ale člověk je v teple,“ nechala se slyšet Pavlová v podcastu Dáma a švihák. V jednom období dokonce dceři mohla koupit jenom pár koleček šunky.Dodala také, že soužití se sousedkami nebylo úplně jednoduché. „U nás byla veselá děvčata, která hrála v noci na kytaru a bavila se, takže se mi dítě moc nevyspalo. Všechno se ale dá zvládnout,“ vysvětlila Pavlová.Ideální bydlení podle Pavlové V rozhovoru se mimo jiné rozpovídala i o tom, jak by mělo vypadat její ideální bydlení: „Jednoduché, ale přitom zelené, příjemné a ekologické.“ „Já se nejlíp cítím někde, kde je příroda, a nemusí to být vůbec velké, aby se tam člověk cítil příjemně. Třeba na chalupě, kde tu zahradu mám okolo,“ doplnila ještě první dáma, která se před pár dny vrátila z pracovní cesty z Lucemburska, kde byla se svým manželem Petrem Pavlem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články