Moderátorka Markéta Fialová trpí vážným onemocněním. Tohle je důvod, proč je za nemoc ráda

4118
Sdílejte

Nemoc jí sice komplikuje život a nutí ji občas udělat si pauzu od náročné práce v médiích, na druhou stranu jí ale pomohla si přerovnat životní hodnoty a ukázala jí, co je v životě opravdu důležité.“Díky nemoci jsem si ujasnila, co v životě má smysl a co naopak za nic nestojí. Za to jsem jí vlastně vděčná,“ svěřila se Markéta Fialová. Třebaže ji zdravotní problémy provázejí celý dospělý život, snaží se z nich vytěžit to pozitivní.Markéta navenek působí jako energická žena plná života a elánu. A přesně taková doopravdy je. Navzdory překážkám, které jí osud postavil do cesty, si užívá šťastný rodinný život s manželem Alexem a dvěma dcerami. Ve volném čase se věnuje svým oblíbeným sportům – v létě golfu a v zimě lyžování.Svým pozitivním přístupem a odhodláním nevzdat se tváří v tvář těžkostem je Markéta Fialová skvělou inspirací pro ostatní. Ukazuje, že i s vážnou nemocí se dá žít naplno a radostně. Díky tomu si vysloužila obdiv a sympatie mnoha diváků.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články