Manželé Pohlreichovi se pořádně plácli přes kapsu: Za operaci koně zaplatili přes 300 tisíc korun

10261
Sdílejte

Známý český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a jeho manželka, kteří jsou známi svou vášní pro gastronomii a vysokými standardy ve světě restauračního průmyslu, nedávno ukázali, že jejich srdce bije nejen pro kulinářské umění, ale i pro zvířata.Ve chvíli, kdy se jejich milovaný kůň potýkal s vážným zdravotním problémem, rozhodli se manželé Pohlreichovi bez váhání, že udělají vše pro jeho záchranu. Výsledkem bylo rozhodnutí investovat přes 300 tisíc korun do operace a následné péče, aby jejich čtyřnohý přítel mohl opět běhat po pastvinách ve zdraví. Tento krok může některým připadat jako nadměrná extravagance, ale pro manžele Pohlreichovy to bylo rozhodnutí, u kterého neváhali ani minutu.Jejich čin odráží hlubší hodnoty, které v životě zastávají – lásku a oddanost nejen k rodině a přátelům, ale i k zvířatům, která jsou často považována za plnohodnotné členy rodiny. Tento případ ukazuje, že pro ně není otázkou, zda se „plácne přes kapsu“ za něco, co považují za správné a důležité. Ať už jde o péči o blízké, zachování tradic a kvality v gastronomii, či pomoc zvířatům v nouzi.Příběh manželů Pohlreichových je tak inspirací pro mnohé z nás. Ukazuje, že empatie a láska k živým bytostem by měla být vždy na prvním místě, a že peníze, ačkoli jsou důležitou součástí našeho života, by neměly být tím, co definuje naše rozhodování v situacích, kdy je na vážkách zdraví a život našich čtyřnohých přátel.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články