Luxusní tajná party Novy za více než deset milionů: Nejdražší alkohol, světová kuchyně i soukromý koncert Zlatého slavíka

777
Sdílejte

Slavné tváře českého showbyznysu si mohly užít dva koncerty.Nejprve na pódiu vystoupila zpěvačka a herečka Barbora Poláková, poté všechny přítomné dostalo do varu křepčení Zlatého slavíka Marka Ztraceného, jehož show končila až někdy po půlnoci.Na party samozřejmě nechyběl ani historicky první ředitel Novy Vladimír Železný.Večírek si ale přišla užít i Veronika Žilková, Josef Carda, Pavel Poulíček, Zorka a Míra Hejdovi, Kateřina Brožová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng a řada dalších hvězd, které diváci dobře znají z televizních obrazovek.

Podle dostupných informací z kontextu se na Obecním domě plánují koncerty Pop Divas 21.6.2024 ve Smetanově síni, kde zazní hity známých zpěvaček jako Whitney Houston, Mariah Carey a dalších. Dále se zde bude konat 27.9.2023 koncert The Gaming Music Live v podání Bohemian Symphony Orchestra Prague, který zahraje melodie z počítačových her a videoher.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články