Kolaps Jiřího Krampola. Našli ho v ohrožení života, leží na JIP

811
Sdílejte

Nereagoval na podněty, přivolaná záchranka ho převezla na oddělení intenzivní péče ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Jeho stav je vážný.Krampol má dlouhodobé zdravotní potíže. Od dětství trpí astmatem a má problémy s průduškami. S přibývajícím věkem se komplikace objevují častěji. Trápily ho také potíže s kolenem.Sám herec se své problémy vždy snažil zlehčovat. Vadilo mu, když ho někdo označoval za mrzáka jen proto, že chodil na kontroly do nemocnice. Nicnedělání a odpočinek pro něj nejsou, raději pracuje a baví se.Podle jeho manažera Miloše Schmiedbergera je nyní Krampol na oddělení intenzivní péče a bojuje o život. V posledních letech se mu zdravotní stav výrazně zhoršil, k chronickým potížím se přidaly akutní komplikace, zejména zápal plic.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články