Hvězdné manýry českých hereček: Dyková si diktuje, jaké chce fotky, nenaladěná Chýlková dává najevo svou povýšenost

3284
Sdílejte

Jejich herecký talent je nepopiratelný, ale v osobním životě někdy projevují ne příliš příjemné chování a hvězdné manýry.Ivana Chýlková je na place známá jako velká profesionálka, ale mimo kamery dokáže být nepřístupná a náladová.Je proměnlivá jako počasí. Stálice našeho filmu má za sebou velmi bohatou kariéru a před sebou ještě mnoho let natáčení. Zvlášť nepříjemná bývá při rozhovorech na premiérách filmů. Když má špatnou náladu, dokáže být na novináře velmi ostrá a arogantní. Už jen z její tváře lze vyčíst, jakou má zrovna náladu. Pokud se vyspala do růžova, ochotně pózuje a nemá problém vést milý rozhovor. Jakmile jí ale z očí šlehají blesky, může si být novinář jistý, že ho ‚‚zadupe” do země. Chýlková si pak s chutí smlsne na otázkách tazatele, jenž si v tu chvíli připadá jako malé dítě a nejraději by se z místnosti teleportoval na jinou planetu.  Totéž platí i o Tatianě Dykové (45), která nejspíš snědla všechnu moudrost světa. Jakmile není po jejím, dokáže herečka svému okolí pěkně zatopit pod kotlem.Ve své profesi vynikají, herecký talent jim nelze upřít a po právu patří mezi naše nejobsazovanější herečky.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články