Dominik Hašek bude kandidovat do Senátu

1323
Sdílejte

Tento krok by pro Haška znamenal zásadní změnu kariéry, přechod z ledové plochy do politické arény.Strana TOP 09 již nějakou dobu s Haškem jedná o možnosti kandidatury. Markéta Pekarová Adamová, předsedkyně TOP 09, vyjádřila naději, že se s Haškem na kandidatuře dohodnou. Kandidovat by měl pravděpodobně v Praze, přičemž se jedná i o specifický senátní obvod. Hašek sice potvrdil, že jednání proběhla, ale zatím nepadlo definitivní rozhodnutí. Uvedl, že chce mít jasno nejpozději na podzim tohoto roku.Hašek je veřejně známý nejen svými sportovními úspěchy, ale i svým sociálním a politickým aktivismem. Zejména se postavil proti účasti ruských a běloruských sportovců na mezinárodních soutěžích v reakci na ruský útok na Ukrajinu. Jeho kandidatura by mohla přinést do Senátu nový pohled, zejména v oblastech týkajících se sportu, spravedlnosti a mezinárodních vztahů.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články