ANO plánuje zavést po návratu k moci EET v levnější a jednodušší formě

586
Sdílejte

Důchodová reforma ANO prosazuje vznik nového penzijního pilíře, který by spravoval stát. Lidé by do něj dobrovolně spořili za výhodných podmínek a prostředky by se investovaly do státních projektů jako stavba jaderných elektráren nebo bytů. Naspořené peníze by byly lidem vyplaceny v důchodu a chráněny zákonem před zneužitím.Volby do Evropského parlamentu Pro ANO jsou eurovolby velmi důležité, strana v nich chce uspět lépe než minule. Kampaň postaví na hlavních kandidátech v čele s Klárou Dostálovou. ANO se považuje za proevropské hnutí, které ale odmítá nesmyslné zákazy a omezení z Bruselu.Výhled na sněmovní volbyné vysoké preference ANO Schillerová nepřeceňuje. Ambicí je vyhrát volby natolik přesvědčivě, aby nešlo sestavit vládu bez ANO. Koalici chce určovat až na základě volebních výsledků stran a programových průniků.

 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články