ANO plánuje zavést po návratu k moci EET v levnější a jednodušší formě

586
Sdílejte

Podle Aleny Schillerové, předsedkyně poslaneckého klubu ANO, je cílem najít takovou formu EET, aby nedošlo k jejímu opětovnému zpolitizování. Podnikatelé by nemuseli být trvale online a platit vysoké částky za software. Mnozí živnostníci, včetně hospodských, sami volají po obnovení evidence tržeb, aby na trhu panovaly rovné podmínky.ANO chce nejprve vyřešit technickou stránku věci a nastavit jednoduchý systém. Teprve poté bude řešit, kterých subjektů se bude nová EET týkat. Detaily návrhu budou ještě předmětem dalších diskuzí.

Rozhovor se také věnoval dalším tématům:

Konsolidační balíček Dopady vládního konsolidačního balíčku na občany se podle Schillerové teprve projeví. Lidé už pocítili snížení nemocenské, zdražení v restauracích kvůli zvýšené DPH a živnostníci platí vyšší odvody. V květnu se projeví výrazně vyšší daň z nemovitosti. ANO varuje, že zvýšené daně mohou část ekonomiky přesunout do šedé zóny.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články