Anička Slováčková uvažuje o svatbě. Těší se, až bude jednoho dne procházet svatební uličkou!

1138
Sdílejte

Anička začala svůj boj s rakovinou před šesti měsíci, kdy jí byla nemoc diagnostikována. Od té doby podstupuje intenzivní léčbu, která zahrnuje i chemoterapii. Tento proces je velmi vyčerpávající, jak fyzicky, tak psychicky, ale Anička se nevzdává. Její nezlomná vůle a pozitivní přístup jí pomáhají překonávat i ty nejtěžší okamžiky.I přes svou nemoc Anička nepřestává snít o budoucnosti. Je šťastně zamilovaná a její partner jí je oporou po celou dobu léčby. Anička dokonce uvažuje o svatbě a je připravena požádat svého přítele o ruku, pokud to neudělá on sám. Už si vybrala i místo, kde by se ráda provdala – luxusní srub nedaleko Máchova jezera, který se stal jejím útočištěm po náročných chemoterapiích.„Já o svatbě uvažuju, ale je otázka, jestli o tom uvažuje i můj partner,“ svěřila se Anička.„Jestli mě nepožádá, tak ho požádám sama. Letos je přestupný rok, takže by to holky taky mohly udělat,“ dodala šibalsky Slováčková.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články