Velmi smutná zpráva pro Hollywood. Zemřel představitel Apollo Creeda z Rockyho

1247
Sdílejte

Jako policejní náčelník Hampton Forbes v seriálu In the Heat of the Night a hlas Combat Carla ve filmu Toy Story 4 ukázal svou rozmanitost a talent, který přesahoval žánry. Ale pro mnohé bude Carl Weathers navždy spojen především s rolí Apollo Creeda, šampiona těžké váhy, který v roce 1976 vyzval Rockyho Balbou (Sylvester Stallone) na titul v prvním filmu Rocky. Tuto roli si zopakoval ve filmech Rocky II, Rocky III a Rocky IV, kde jeho postava tragicky zemře v ringu. Jeho výkony v těchto filmech jsou legendární a zanechaly trvalou stopu v srdcích fanoušků po celém světě. Weathersova kariéra nebyla omezena jen na herectví. Před svou kariérou v Hollywoodu byl profesionálním fotbalistou, hrál za Oakland Raiders a B.C. Lions v Kanadské fotbalové lize. Jeho přechod od sportu k filmu je příkladem jeho mimořádného talentu a odhodlání. Carl Weathers byl milovaným bratrem, otcem, dědečkem, partnerem a přítelem.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články