Umírajícímu Marcelu Nemci zbývá jen pár dní života: Poslední přání před smrtí

1587
Sdílejte

Po dlouhém a bolestném boji s rakovinou se Nemec rozhodl trávit zbylé chvíle v klidu domova, obklopen svou milovanou maminkou a přemýšlející o svých posledních přáních. Jeho příběh, který se rozšířil díky rozhovoru pro Nový Čas, je příkladem odvahy a pozitivního přístupu k životu i v jeho závěrečné kapitole.Podle lékařů má před sebou už jen několik málo dnů života.Statečný slovenský komik už si stihl naplánovat pohřeb a nyní vyslovil i své poslední přání před smrtí, jež sdělil deníku Nový čas. Marcel Nemec, věkem 52 let, se s rakovinou potýkal více než dva roky. Ačkoli se na chvíli zdálo, že nemoc porazil, vrátila se agr**ivněji v podobě neoperovatelných nádorů. Tato zpráva přišla jako krutá rána nejen pro něj, ale i pro jeho blízké a fanoušky. Přesto si Nemec zachoval neuvěřitelnou sílu ducha. Naplánoval si svůj pohřeb s přáním, aby byl plný barev a úsměvů, což odráží jeho pozitivní vnímání smrti jako začátku něčeho nového a oslavy života. Své poslední chvíle tráví s milovanou maminkou. „Vím, že už je čas, děkuji tedy za všechno. Tak to je. A tak to má být.“ Marcel má ještě dvě přání. „Chci, aby maminka měla klid a nikdo ji neotravoval. Stejně ani neteř a bratra. Můj odchod je otázka dní,“ ozřejmil statečný herec podle výše zmíněného deníku a jedním dechem dodal druhou prosbu ke svému okolí: „Úsměv na tváři a láska je to, co tu po mně zůstává. Takže… Prosím úsměv a povinně rozdávat lásku třikrát denně. Ráno, v poledne i večer 20 kapek.“„Chci hodně barevných květin a barevně oblečených usměvavých hostů. Já odchod nevnímám jako konec, ale jako začátek něčeho nového.A zároveň to vnímám jako oslavu svého krásného a láskou naplněného života, který jsem prožil v této dimenzi s úsměvem a obklopený lidmi, se kterými se milujeme – a že jich není málo,“ svěřil se se svými představami. Na smrt se dle svých slov dokonce těší.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články