Poslední dopis 15letého Romana, který zemřel skokem ze střechy školy: Můžete slavit, už nepřijdu

5242
Sdílejte

Navzdory všemu Roman vyjadřuje lásku a přeje svým spolužákům štěstí, což svědčí o jeho velkém srdci a schopnosti odpouštět. Romanův dopis také odhaluje, že se obrátil na odbornou pomoc, což naznačuje, že jeho boj s depresí a ši**nou nebyl tajemstvím. Jeho otec, zdrcený ztrátou, se nyní snaží splnit synovo poslední přání a otevřít diskuzi o ši**ně ve škole, aby předešel podobným neštěstím v budoucnosti. Romanův příběh je bolestivou připomínkou toho, jak závažným problémem je ši**na a jak důležité je, aby se s ní ve školách aktivně bojovalo. Je to výzva pro učitele, rodiče a společnost jako celek, aby více dbali na signály, které mladí lidé vysílají, a aby poskytovali podporu a pomoc těm, kteří ji potřebují. Romanův dopis by měl být poučením pro nás všechny, aby se žádné dítě nemuselo cítit tak opuštěné a beznadějné, že uvidí jediné východisko ve skončení svého života.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články