Poslední dopis 15letého Romana, který zemřel skokem ze střechy školy: Můžete slavit, už nepřijdu

5242
Sdílejte

Romanův poslední dopis, který byl nalezen ve jeho telefonu a obsahuje osobní vzkazy adresované jeho rodině, přátelům a učitelům, otevírá oči veřejnosti k problému, který je často přehlížen nebo bagatelizován. Roman v dopise, který napsal několik dní před svou smrtí, vyjadřuje hluboké emoce a pocity, které ho vedly k jeho zoufalému činu. Jeho slova adresovaná matce a otci odhalují bolest a zároveň lásku, kterou k nim cítil, ačkoliv se s nimi někdy zlobil nebo cítil nedostatek času stráveného společně. Pasáže věnované spolužákům a řediteli školy naznačují hlubokou frustraci a beznaděj z toho, jak byl ve škole vnímán a jaké zacházení si musel prožít. Obzvláště srdcervoucí jsou jeho slova adresovaná spolužákům, kde popisuje, jak byl šikanován a jak se kvůli tomu cítil. Tento dopis nejen že odhaluje bolest, kterou Roman prožíval, ale také ukazuje jeho snahu pochopit, proč se k němu jeho vrstevníci chovali tak krutě.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články