Otec mrtvých dětí z Hořovic napsal další emotivní vzkaz: Jen si na ty malé šmoulíky vzpomeňte, zabil je feťák, říká

2252
Sdílejte

Podle dostupných informací  stojí za tímto činem muž jménem Tomáš, který měl uškrtit svoji partnerku a jejich dvě děti. Po spáchání tohoto činu je údajně zabalil do dek a následně s nimi zůstal v bytě celý týden. Policie ho objevila sedm dní po události, a to v ubytovně vzdálené přibližně 300 kilometrů od místa činu, na Břeclavsku. Podle vyjádření středočeské policejní mluvčí Michaely Richterové, policie předpokládá, že pachatel spáchal sebe**aždu, avšak pro určení přesné příčiny smrti jeho i tří obětí byla nařízena soudní pitva.Jiří, bývalý manžel zavražděné ženy a otec jednoho z dětí, se k tra**dii vyjádřil na sociálních sítích. Poprvé promluvil o smrti své bývalé manželky a dětí, které označil za své největší lásky, a poděkoval všem, kdo v této těžké chvíli na něj a jeho rodinu myslí. V dalším příspěvku pak Jiří apeloval na veřejnost, aby si v souvislosti s diskuzemi o legalizaci marihuany a podobných látek vzpomněla na tuto tra**dii.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články