Největší tajemství podle horoskopu: Co o sobě možná nevíte ani vy sami. Skrytý charakter všech znamení

1789
Sdílejte
Zde je pohled na to, co možná ani vy sami o sobě nevíte:
Beran (21. března – 19. dubna)
Působíte sebevědomě, vystupujete jako někdo, kdo ví, co chce. Ostatních se proto na jejich názor neptáte. Pravda je však jiná. Potřebujete od druhých potvrzení, že vaše činy i myšlenky jsou skvělé. Toužíte po ujištění, že jednáte správně, vyžadujete pochvalu Pokud se vám jí nedostane, jste v lepším případě skleslí, v tom horším se můžete projevovat podrážděně, až agresivně.
Vaše největší tajemství tkví v touze po uznání. Přestože vystupujete jako nezávislé a silné osobnosti, ve skutečnosti si velmi ceníte potvrzení a pochvaly od ostatních.
Býk (20. dubna – 20. května)
Ke své spokojenosti potřebujete jistoty. Nejprve musíte zabezpečit sami sebe, pak teprve myslíte na druhé. To ale ještě neznamená, že jste sobci. Pouze si v hloubi duše myslíte, že se o vás stejně nikdy nikdo nepostará, že jste na všecko sami nebo že všechno zvládnete udělat nejlépe. Podle vás leží tíha nebes výhradně na vašich bedrech.
Skrytě si myslíte, že se o vás nikdo jiný nepostará tak dobře, jako to dokážete vy sami. Vaše největší tajemství spočívá v pocitu, že musíte být pevným základem pro sebe i pro ostatní.
Blíženci (21. května – 20. června)
Jste společenské znamení. Milujete lidi – dodávají vám intelektuální podněty, umějí i pobavit. Čím to, že přestože trávíte tolik času s přáteli, se občas cítíte tak osamělí? Tajně toužíte po vyšším citovém napojení na druhé, kterého se ale zároveň obáváte. Bojíte se dát najevo, jak ostatní potřebujete a jak hluboce je milujete.
Vaše největší tajemství? Toužíte po hlubším citovém spojení, i když na první pohled působíte jako nezávislé a společenské bytosti.
Rak (21. června – 22. července)
Jste nejcitlivější a nejemocionálnější znamení zvěrokruhu. Chcete se starat o druhé, pečovat o ně. Pokud se vám ale něco v životě nevydaří, máte tendenci ze svého neúspěchu obviňovat druhé. Obvykle vinu svalujete na ty, u kterých máte pocit, že si to můžete dovolit. Občas to schytá někdo z rodiny, protože si myslíte, že si dostatečně neváží vaší péče a starostlivosti.
Neumíte si přiznat vlastní vinu a občas své neúspěchy svádíte na ostatní. Vaše největší tajemství spočívá v boji s přijetím vlastní zodpovědnosti.
Lev (23. července – 22. srpna)
Chcete být středem pozornosti, potřebujete zářit a oslňovat druhé. Vůbec se vám nelíbí, když vaši skvělou hlavní roli převezme někdo jiný nebo se o to jen pokusí. Proč? Možná si dost nevěříte, možná máte pocit, že by vás ostatní mohli v něčem předběhnout, ohrozit. Když se světla reflektorů zaměří na někoho jiného, cítíte, že musíte zasáhnout, tedy předvést, jak jste dobří.
I když chcete být středem pozornosti, ve skutečnosti se skrývá nejistota. Vaše největší tajemství? Obavy, že nejste dost dobří.
Panna (23. srpna – 22. září)
Ostatní vás vidí jako racionální, praktické bytosti, které si umějí se životem poradit a ještě jim zbude dostatek energie pro druhé. Jste ale dost nároční, bohužel nejvíce sami na sebe. Nebudujte kolem sebe neprůstřelnou hradbu zdánlivého odstupu, přes kterou se k vám nikdo nedostane. I vy máte právo na selhání, nedokonalost a chyby.
Na první pohled působíte chladně a racionálně, ale vaše největší tajemství je citlivost. Jste mnohem emocionálnější, než se zdá.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články