Michal David radikálně ZHUBL: 13 kilo dolů! Co se s ním děje? Takhle teď vypadá

3150
Sdílejte

Za pouhé tři měsíce se mu podařilo zhubnout 13 kilogramů, zatímco jeho manželka Marcela shodila sedm kilogramů.Tento hudebník, který se potýká s nadváhou téměř celý život, se nyní rozhodl vyzkoušet novou metodu hubnutí, která se ukázala být pro něj velmi účinnou. Z jídelníčku vyřadil všechny sacharidy, cukry a lepek, což mu doporučila dcera Klára. Přesto si neodpírá ani tučnější potraviny a své oblíbené víno, které si dopřává v mírných množstvích. Tato změna stravování mu nejenom pomohla zhubnout, ale také se cítí mnohem lépe.Michal David a jeho manželka stále pokračují v dietě a chtějí dosáhnout ještě lepších výsledků. Michal si stanovil cíl dosáhnout váhy 80 kilogramů a je odhodlán u nového způsobu stravování zůstat. Jeho přístup k hubnutí není o odepírání si oblíbených jídel, ale o změně stravovacích návyků a vyhledávání zdravějších alternativ.Navzdory svému věku a úspěchům v kariéře se Michal David nechystá zpomalit.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články