Hudební svět pláče: V pouhých 49 letech zemřel muzikant spojený s Horkýže Slíže či Iné Kafé

3709
Sdílejte

Saniga byl známý svou spoluprací s řadou populárních kapel, včetně Iné Kafe, Horkýže Slíže, Desmod a dalších. Jeho odchod byl oznámen webem Plus Jeden Deň, který zároveň informoval o jeho dlouhodobém boji s nemocí srdce, kterému nakonec podlehl. Saniga strávil své poslední dny na ARO v Trnavě, kde mu údajně postupně začaly selhávat všechny orgány. Peter „Sanchez“ Saniga byl nejen talentovaným hudebníkem, ale také velkým podporovatelem začínajících kapel, pro které byl často považován za bránu do většího hudebního průmyslu.Jeho úsilí a podpora novým talentům byly široce uznávány a oceňovány. Kytarista Jimi Cimbala pro Plus Jeden Deň vyjádřil, jak velkou ztrátu Sanigovo úmrtí představuje pro hudební svět, zdůrazňující jeho přínos a pomoc začínajícím kapelám. Na sociálních sítích si na něj vzpomněla i skupina Gladiator, která s ním zažila „krásný život“ ve studiu a poděkovala mu za vše s přáním odpočinku v pokoji.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články