Vědecké studie naznačují, že pivo chrání ledviny, snižuje cholesterol, posiluje kosti, zlepšuje paměť. Tady je 10 důvodů proč si ho dopřát

1001
Sdílejte

7. Regulace krevního cukru: Chróm obsažený v pivu může podporovat aktivitu insulinu a tím pomáhat regulovat hladinu cukru v krvi. 8. Probiotické účinky: Některé typy silnějších piv, které procházejí procesem dvojité fermentace, mohou obsahovat probiotické bakterie podporující zdraví střev. 9. Zdravé srdce: Umírněná konzumace piva může snižovat riziko srdečních onemocnění, podobně jako konzumace červeného vína. 10. Sociální a psychologické výhody: Pití piva v moderovaném množství může mít pozitivní vliv na sociální interakce a psychickou pohodu, podporuje uvolnění a snižuje stres. Přestože tyto body vypadají lákavě, je třeba zdůraznit, že všechny zdravotní výhody platí pouze při mírné konzumaci. Nadměrné pití alkoholu má vážné zdravotní důsledky, včetně zvýšeného rizika rakoviny, jaterních onemocnění a závislosti. Doporučená denní dávka pro muže je maximálně dvě piva a pro ženy jedno pivo.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články