U Patrasové zasahovala na Silvestra záchranka: Rychlý převoz do špitálu! Nemohla ani vstát ze země

2627
Sdílejte
V tomto případě skončila s bolestmi v pražské Vojenské nemocnici, kde jí byly aplikovány injekce. Další nepříjemný zážitek měla v roce 2021, kdy si při domácích pracích způsobila úraz hlavy. Dáda Patrasová je veřejnosti známá nejen svou hereckou a pěveckou kariérou, ale také svým bouřlivým osobním životem. V minulosti čelila například obvinění z řízení pod vlivem alkoholu. Její manžel, Felix Slováček, v minulosti uvažoval o tom, že Dádu nechá převézt na léčení do specializovaného zařízení a dokonce zvažoval, zda ji nechat zbavit svéprávnosti. Nakonec od těchto úvah upustil. Tento nešťastný incident na konci roku je připomínkou, že i život celebrit může být plný nečekaných a náročných situací. Přejeme Dádě Patrasové rychlé uzdravení a klidnější vstup do dalších dnů nového roku.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články