U Patrasové zasahovala na Silvestra záchranka: Rychlý převoz do špitálu! Nemohla ani vstát ze země

2627
Sdílejte
Podle dostupných informací, herečka nemohla vstát ze země, což vyústilo v to, že její manžel, hudebník Felix Slováček, musel volat záchranku. Incident se odehrál v průběhu posledního dne roku 2022 a byl o to více stresující, že se odehrál přímo v domácím prostředí na pražských Vinohradech. Mluvčí záchranné služby Jana Poštová potvrdila, že posádka záchranářů zasahovala u ženy okolo sedmdesáti let s neupřesněnými zdravotními obtížemi. Dále ujistila, že pacientka nebyla v ohrožení života a po poskytnutí první pomoci byla transportována do nemocnice k dalšímu vyšetření a léčbě. Nebylo to poprvé, kdy Dáda Patrasová musela na Silvestra řešit zdravotní problémy. Již v minulosti, konkrétně v roce 2015, se herečka potýkala s bolestmi zad, které ji trápí od dětství, kdy se věnovala gymnastice.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články