Tenisová senzace. Kvitová oznámila, že čeká potomka

967
Sdílejte

Barbora Strýcová, která je momentálně také těhotná, po svém návratu dokonce triumfovala na Wimbledonu 2023 ve čtyřhře společně se Sie Šu-wej. Petra Kvitová má za sebou úspěšnou kariéru, během níž vyhrála Wimbledon v letech 2011 a 2014, získala bronz na olympijských hrách v Riu de Janeiro v roce 2016 a přispěla k šesti vítězstvím v Fed Cupu. V roce 2023 ukončila sezónu ve světovém žebříčku na čtrnáctém místě a na svém kontě má 31 titulů ve dvouhře. Nyní se Petra spolu s Jiřím připravuje na novou kapitolu v jejich životech. I když bude sport, který tak miluje, chvíli na druhé koleji, těší se na čas, který stráví doma a na přípravy na příchod jejich miminka. Fanoušci a příznivci Petry Kvitové jistě s napětím očekávají, jak se její životní cesta bude ubírat dál, a zda se po mateřské pauze vrátí na tenisové kurty, aby pokračovala ve svých sportovních úspěších.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články