Štěpán Kozub se rozloučil s fanoušky i kariérou: Herec se dostal na hranu, musí se léčit

5427
Sdílejte

Kozub, který si získal srdce publika svým smyslem pro humor a charismatem, se nyní ocitá v situaci, kdy musí dát přednost svému zdraví před profesními závazky. V poslední době se Kozub objevoval na veřejnosti častěji než kdy jindy, ať už to bylo v televizních pořadech, na divadelních prknech, či prostřednictvím sociálních sítí. Jeho náročné pracovní tempo však začalo mít negativní dopad na jeho zdravotní stav, což ho přivedlo k rozhodnutí udělat si pauzu. Ve svém prohlášení, které zveřejnil na Instagramu, Kozub svým fanouškům sdělil, že si potřebuje vzít čas na léčbu a regeneraci. Přiznal, že se dostal na hranu svých sil a že nyní je čas zaměřit se na sebe a své zdraví. Tento krok od něj vyžadoval odvahu a otevřenost, což je něco, co jeho fanoušci jistě ocení a respektují.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články