Špatně vidím, mluvím hůř a neumím číst: Denisa z MasterChefa o boji s rakovinou mozku

1505
Sdílejte

Začaly jí chodit nabídky na food blogování, což je odvětví, které ji nyní láká více než její původní profese účetní a daňové poradkyně. Soutěž pro ni otevřela nové dveře a umožnila jí naplnit si její sen – psát knihu s recepty a sdílet svůj životní příběh. Denisin příběh je inspirativní nejen pro ty, kteří sledují MasterChef, ale pro všechny, kdo se potýkají s náročnými životními situacemi. Ukazuje, že i v těch nejtěžších chvílích je možné najít nový směr a smysl života. S odhodláním a podporou blízkých se dají překonat i ty nejtěžší překážky. Denisa se nyní může těšit na slunce na Bali, kde čerpá nové síly, a zároveň plánuje svou budoucnost s optimismem a novými plány. Její příběh můžeme sledovat na jejím blogu Food Therapy By Denisa, kde sdílí své zkušenosti a inspiruje ostatní svou nezdolností a pozitivním přístupem k životu.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články