Šílená Výměna manželek nadzvedla diváky ze židlí: Věra krmila hada mazlíčky svých dětí. Hnus, nadávají lidé

2012
Sdílejte

Sociální sítě se zaplavily vlnou pobouření a kritiky, která směřovala přímo k této matce dvou dětí. Věra, žijící ve společné domácnosti s Martinem, svým partnerem po dobu dvanácti let, je matkou desetiletého Míši a sedmileté Elišky. Jejich domovem jsou nejenom lidská bytost, ale i různé druhy zvířat. Věra je zastáncem neortodoxních metod výchovy, a to jak u svých dětí, tak i u zvířat. Jednou z praxí, která vyvolala vlnu nevole, bylo její rozhodnutí krmít rodinného hada mazlíčky, které patřily jejím dětem. Tento kontroverzní čin vyvolal otázky ohledně morálních a etických hranic, které by rodiče a majitelé zvířat neměli překračovat. Diváci byli šokováni a nechápali, jak může matka jednat tak necitlivě vůči citům vlastních dětí. Kromě toho se veřejnost dozvěděla, že Věra koupe své děti pouze dvakrát týdně, což rovněž vyvolalo řadu diskusí o hygieně a péči o děti. Výměna manželek je show, která často odhaluje rozdíly ve způsobu života a hodnotách mezi různými rodinami. Tento díl však přinesl téma, které přesahuje běžné rozdíly v názorech na výchovu – otázku lidskosti a správného zacházení se zvířaty. Diváci se shodují, že to, co bylo v tomto díle předvedeno, překročilo hranice přijatelného chování a vyvolalo oprávněný rozruch. Reakce na sociálních sítích byly rozmanité, ale převážně negativní. Lidé vyjadřovali znechucení a odsuzovali Věru za její činy. Mnozí z nich vyzývali k okamžitému zásahu a ochraně dětí, které jsou vystaveny takovému prostředí.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články