Rozzlobený Jiří Krampol reagoval na zprávy o stěhování do LDN: Vzduchem létaly nadávky!

1125
Sdílejte
V reakci na tyto spekulace se rozhodl promluvit a veřejně vyjádřit svůj postoj. Ačkoli je obvykle vnímán jako klidná a vyrovnaná osoba, tentokrát se nedokázal ovládnout a vzduchem začaly létat nadávky.V rozhovoru pro jeden z českých médií Krampol zdůraznil, že informace o jeho stěhování do domova důchodců jsou naprosto nepravdivé. „Je to nesmysl! Nikam se nestěhuji a rozhodně ne do žádného domova důchodců,“ prohlásil s evidentním rozhořčením. Zároveň poukázal na to, že takové zvěsti jsou pro něj urážlivé a nezakládají se na pravdě.Jiří Krampol také vyjádřil své rozčarování z toho, jak rychle se neověřené informace mohou šířit médii a sociálními sítěmi. Poukázal na nebezpečí, které představuje šíření falešných zpráv, a vyzval veřejnost, aby byla kritičtější k informacím, které se dozvídá, a vždy hledala potvrzení přímo u zdroje.Kromě vyvracení fám o stěhování do domova důchodců Jiří Krampol hovořil také o svém aktuálním životě a plánech do budoucna. Přestože už má věk, kdy by se mnozí mohli začít uchylovat k odpočinku, on stále plánuje pokračovat ve své práci a věnovat se novým projektům.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články