Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka zvažuje rezignaci. Fiala výměnu ministra nechce

1050
Sdílejte

Toto prohlášení přichází v souvislosti s kritikou, která se na ministra snesla po uspořádání vánočního večírku na jeho ministerstvu v době, kdy se odehrávala tragická střelba na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. Podle Jurečkových slov nabídl rezignaci premiérovi Petru Fialovi (ODS) a chystá se o svém dalším kroku diskutovat s celostátním výborem KDU-ČSL. Tento krok by mohl přijít v reakci na kritiku spojenou s tím, že vánoční večírek na ministerstvu nebyl přerušen ihned po zveřejnění zpráv o střelbě na univerzitě, přestože byly informace o tragédii dostupné. Jurečka v rozhovoru uvedl, že je si vědom chyb, které byly v souvislosti s večírkem učiněny, a že lituje, že situaci nezhodnotil lépe. Omluvil se za to, že akci neukončil ihned a také za to, že nekomunikoval dostatečně s veřejností.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články