Jana Hlaváčová měla sestru Danu, rovněž herečku. Rozkmotřily se a nebyly v kontaktu

1845
Sdílejte

Avšak ne všechny cesty v jejím životě byly posety jen slávou a uznáním. Jednou z těch, která se nevyhnula trnitým úsekům, byla cesta, na které se vedle ní ocitla její sestra Dana, rovněž herečka známá například z filmu „Tři oříšky pro Popelku“. Jejich příběh je příkladem toho, že i v životech těch nejúspěšnějších mohou rodinné vztahy narazit na nečekané překážky. Sestry Hlaváčovy prožívaly dlouhá léta svá vzestupy a pády společně. Zdálo se, že společná krev a společné povolání je spojuje pevnějšími pouty než ostatní. Avšak život je plný zvratů a ani vztah mezi sestrami nebyl ušetřen zkoušek. Ačkoliv Dana stála Janě po boku během její bohaté herecké kariéry, došlo mezi nimi k rozkolu, který zanechal obě ženy ve vzájemné izolaci. Příčiny jejich roztržky nejsou veřejnosti zcela známé, ale zdá se, že zlom nastal v době, kdy Jana čelila zdravotním problémům. Zprávy naznačovaly, že mohlo jít o Parkinsonovu nemoc, což bylo náročné období nejen pro Janu, ale pro celou rodinu. Dana se v té době odstěhovala z Prahy do Mladé Boleslavi, což mohlo být jedním z faktorů, který ovlivnil jejich vzdálenější vztah. V té době už sice nebyly v tak častém kontaktu jako dříve, ale stále si pravidelně volaly. Situace se však zhoršila, když se Jana stala, jak sama uvedla, „ležákem“ a nebyla schopna pokračovat v aktivním životě. V této době se zdá, že kontakt mezi sestrami úplně utichl. Jana vyjádřila, že nemá na svou sestru ani telefonní číslo a že obě o sobě nevědí. Je to smutné svědectví toho, jak zdravotní a životní peripetie mohou zásadně ovlivnit mezilidské vztahy, dokonce i ty rodinné. Zdá se, že příběh sester Hlaváčových není ojedinělý. I v jiných hereckých rodinách můžeme nalézt příklady, kdy sláva a úspěch nezaručují harmonické rodinné vztahy. Co přesně vedlo k tomu, že se Jana a Dana ocitly na opačných stranách rodinného příkopu, může být předmětem pouze spekulací. Nicméně je to připomínka, že i ti, kteří dosáhnou hvězd, jsou nakonec jenom lidé s běžnými starostmi a problémy.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články