Doznání Hanychové po svatbě s Dopitou: Stále patřím Prachařovi, chtěla bych být i Soukupa

16744
Sdílejte

V exkluzivním rozhovoru pro internetový portál eXtra.cz Agáta přiznala, že před Bohem se stále cítí být manželkou Jakuba Prachaře, s nímž má dceru Miu, i když tento církevní svazek nikdy oficiálně nezrušila. Tato situace je pro mnohé poněkud neobvyklá, zejména v kontextu, že Agáta nyní vstoupila do manželství s Miroslavem Dopitou, se kterým má syna Kryšpína. Zdá se, že modelka si je vědoma komplikací, které může zrušení církevního sňatku s sebou přinést, a proto se rozhodla nechat věci tak, jak jsou. Inspirací jí byl případ Taťány Kuchařové, která se s procesem zrušení církevního sňatku potýkala. Agáta v rozhovoru nešetřila humorem a naznačila, že by ráda našla způsob, jak „patřit“ i Jaromíru Soukupovi, otci její nejmladší dcery Rozárky. I když to byla patrně nadsázka, jasně to ukazuje na složitost vztahů v jejím životě. O své nedávné svatbě s Miroslavem Dopitou, která se konala na konci prosince, Hanychová hovořila otevřeně.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články