Diváci lynčují Darinu z Výměny manželek: Hulvátské, netolerantní a odporné chování, shodují se

7754
Sdílejte

Poslední díl, který odvysílala televize Nova, nebyl výjimkou a vyvolal mezi diváky bouřlivé reakce. Středem pozornosti se stala účastnice Darina, jejíž chování vůči transsexuální partnerce jedné z rodin vyvolalo vlnu nevole. Epizoda představila rodinu, kde jedna z matek, Dominika, prochází tranzicí z mužského na ženské pohlaví. Tento proces, který je bezesporu náročný nejen pro Dominiku, ale i pro její partnerku Katku a jejich děti, byl pro Darinu, náhradní matku z druhé rodiny, nepřijatelný. Darina se nezdráhala své negativní postoje vyjadřovat otevřeně a bez filtru, což vyvolalo silné emoce nejen u diváků, ale i u samotné Dominiky. V průběhu dílu Darina prohlásila, že kdyby byla na místě Katky, nedovolila by partnerovi žádnou „proměnu“ a požadovala by od něj rozhodnutí mezi rodinou a touhou po změně pohlaví. Její slova „buď chlap“ a jasné vyjádření nesouhlasu s tranzicí Dominiky vyvolaly silné reakce na sociálních sítích.Diváci se po odvysílání dílu shodli na tom, že Darinino chování bylo „hulvátské, netolerantní a odporné“. Mnozí vyjádřili podporu Dominice a Katce, které se snaží překonávat překážky a krize ve svém vztahu. Na druhou stranu, někteří diváci pochopili Darininu pozici a obavy, které vyplývají z nepochopení a odlišných životních zkušeností. V diskuzích na internetu se objevily i hlasy, které kritizovaly nejen Darinu, ale i samotný formát pořadu, který podle nich může vést k zesměšňování a zjednodušování velmi komplexních a intimních témat, jako je tranzice.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články