Celý měsíc pila každý den zázvorový čaj. To mělo na její tělo tento překvapivý účinek

1596
Sdílejte

Ačkoliv byl zázvorový čaj pro Petru původně jen prostředkem k posílení imunity, zjistila, že jeho účinky jsou mnohem širší. Nejenže pomohl jejímu tělu v boji proti nachlazení a jiným běžným nemocem, ale také pozitivně ovlivnil její celkovou pohodu a vitalitu. Je však důležité zmínit, že i když má zázvorový čaj mnoho pozitivních účinků, neměl by se pít v neomezených množstvích. Doporučená denní dávka je přibližně 1 litr čaje, což odpovídá zhruba 4 gramům čerstvého zázvoru. Přílišná konzumace může vést k rezistenci těla na účinné látky a snížit tak jeho léčebný potenciál. Petřin experiment s pitím zázvorového čaje každý den po dobu měsíce byl pro ni přínosem a odhalil nové dimenze tohoto tradičního nápoje. Ačkoli je důležité být si vědom možných rizik, zázvor zůstává jedním z nejlepších přírodních pomocníků pro podporu zdraví a vitality.

Kam dál?

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Sprchovat se ráno nebo večer? Odborníci mají jasno. Jejich zjištění asi nikoho moc nepotěší

Další články