Z Romana Vojtka se stal čtyřnásobný táta! Chlapečkovi dali s manželkou krásné jméno

3473
Sdílejte

Tato radostná událost se odehrála v sobotní večer a jak herec sám uvedl, porod proběhl v nádherné atmosféře porodnice Bulovka. Poděkování patří nejen personálu za profesionální a lidský přístup, ale také porodní asistentce Veronice Kamarádové a dule Jitce Čejkové, která rodině poskytla neocenitelnou podporu během celého porodu. Roman Vojtek se nechal slyšet, že je nesmírně vděčný za další zdravé dítě a nezapomněl poděkovat i své manželce Petře, kterou označil za úžasnou a neuvěřitelnou.V jejich domově teď panuje velká radost a lásku k nově narozenému Vincentovi sdílí celá rodina. Zpráva o přírůstku do rodiny vyvolala vlnu gratulací od kolegů z branže. Mezi prvními gratulanty se objevila Iva Kubelková, Jitka Schneiderová a Monika Absolonová, které Vojtkovým poslaly své srdceplné blahopřání.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články