Tvrdá lekce pro Agátu. Žilková s ní odmítla strávit Vánoce, Agáta neskrývala zklamání

1587
Sdílejte
Letos se taková situace odehrála v rodině známé české herečky Veroniky Žilkové, když se rozhodla, že Štědrý večer nestráví se svou dcerou Agátou Hanychovou.Veronika Žilková, která je veřejnosti známá zejména svými rolemi v českých filmech a divadelních představeních, vždy klade důraz na rodinnou soudržnost. Nicméně letošní Vánoce budou pro ni i její nejstarší dceru Agátu netradiční. V rozhovoru pro Instagramový stream Agáty Hanychové herečka přiznala, že letos budou jejich Vánoce rozdělené.Veronika Žilková vysvětlila, že důvodem tohoto rozhodnutí je spravedlivé rozdělení rodinné pozornosti. Obě ženy mají tři děti a proto se rozhodly, že letošní svátky stráví každá se svým potomstvem. Zatímco Veronika bude slavit s dětmi Cyrilem, Vincentem a Kordulkou, Agáta bude u štědrovečerního stolu s Kryšpínem, Miou a Rozárkou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články