Taťjana Medvecká oslavila 70. narozeniny na nezvyklém místě

1306
Sdílejte

Po absolvování školy v roce 1975 se stala stálou členkou souboru Národního divadla, kde si zahrála mnoho památných rolí. Herečka je držitelkou mnoha prestižních ocenění, včetně Českého lva a ceny Thálie. Její filmový debut se datuje do roku 1975 ve filmu „Osvobození Prahy“. Medvecká je také známá svým dabingem, za který získala Cenu Františka Filipovského a cenu Neviditelný herec. Na oslavě herečka sfoukla svíčku na dortu a nakrojila první kousek, následně se pozornost přesunula k prezentaci filmu „Lítá v tom“, který se očekává v kinech od 14. prosince.

Film je komedií a Medvecká v něm hraje jednu z hlavních rolí. I přes svůj věk zůstává Taťjana Medvecká aktivní v profesním životě, s energií a entuziasmem, které jsou pro ni charakteristické. Slaví s rodinou, kolegy a fanoušky a její přínos české kultuře je neocenitelný. Tento přehled poskytuje základní informace o oslavě 70. narozenin Taťjany Medvecké a současně reflektuje její úspěšnou kariéru a přínos českému umění.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články