Smutná zpráva zasáhla český kulturní svět. Zemřel Ladislav Županič

33056
Sdílejte

Byl to právě on, kdo mi otevřel dveře k mnoha příležitostem. Vždy si na něj budu vzpomínat jako na výjimečného člověka, který měl k lidem velké srdce,“ uvedla Brožová pro Blesk.cz. I přes své zdravotní problémy zůstal Županič aktivní až do posledních měsíců svého života. Před třemi lety bojoval s rakovinou prostaty, ale i přesto se v létě 2023 objevil v projektu s orchestrem. Jeho úmrtí přišlo po krátké hospitalizaci v pražské Vinohradské nemocnici. Ladislav Županič byl bezesporu umělcem, který zanechal v české kultuře nezaměnitelnou stopu. Jeho odchod je velkou ztrátou nejen pro jeho blízké, ale i pro veřejnost, která měla možnost se s jeho talentem setkat na divadelních scénách, v televizi nebo ve filmu. Vzpomínku na Ladislava Županiče bude možné uctít na smutečním obřadu, jehož datum a místo bude oznámeno rodinou a blízkými spolupracovníky. Jeho umělecké dílo a přínos pro českou kulturu zůstanou v našich srdcích a paměti. Ladislav Županič odchází, ale jeho dílo a vliv zůstávají s námi.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články