Robert Hossein, slavný Peyrac z Angeliky: Vedl divoký život, oženil se i s patnáctiletou

2004
Sdílejte

Avšak srdce diváků si definitivně podmanil rolí Joffreye de Peyraca, hraběte, který se v sérii filmů o Angelice stává láskou krásné hrdinky ztvárněné Michèle Mercier. Ačkoliv se snahy o svádění své filmové partnerky setkaly s odmítnutím, v soukromém životě si charismatický herec našel cestu k mnohým ženám. Soukromý život: Milostné aféry a manželství Robert Hossein prošel třemi manželstvími, která mu přinesla čtyři syny. Jeho první manželkou byla herečka Marina Vladyová, s níž si zahrál ve svém režijním debutu. Po rozvodu následovala svatba s Caroline Eliacheff, která byla ve chvíli sňatku pouhých patnáct let. Ani toto manželství nevydrželo dlouho a Hossein se potřetí oženil s Candice Patou. Jeho milostný život byl však ještě pestřejší. Kromě manželek měl řadu milostných afér, včetně vztahu s čtrnáctiletou milenkou, což vzbudilo nemalé kontroverze. Jeho srdce však nebylo nikdy uzavřeno pro novou lásku, což dokazuje i jeho pozdní křest v římskokatolické církvi ve věku padesáti let.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články