Poklonit se přišli Bohdalová i Troška: Přátelé se rozloučili s Ladislavem Županičem (†80)

1988
Sdílejte

Přítomní byli i režisér Zdeněk Troška, herečky Dana Batulková, Simona Postlerová, Andrea Černá a další významné osobnosti českého filmu a divadla. Vzduch byl plný emoce, a to nejen díky dojemným projevům úcty, jako byl úklon Jaroslava Satoranského nebo zamávání Simony Postlerové směrem k nebi. Zdeněk Troška, známý pro svůj humor a životní optimismus, byl spatřen sedět venku před síní, ponořen do svých myšlenek. Ladislav Županič byl milovaným manželem, otcem, dědečkem a bratrem, a jeho pohřeb byl důstojným rozloučením s člověkem, který zanechal výraznou stopu v srdcích mnohých lidí. Jeho práce a dílo zůstanou součástí české kulturní historie a jeho odkaz bude žít dál v paměti těch, kteří ho znali a obdivovali. Ladislav Županič si zasloužil poslední rozloučení plné úcty a přátelství, a právě takové se mu dostalo. Jeho památka bude v našich srdcích žít dál.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články