Masovým vrahem je 24letý student univerzity. Že chce zabíjet, psal na Telegramu

6539
Sdílejte

Budova byla evakuována a na místo byly povolány záchranné složky, které poskytovaly první pomoc zraněným. Celá situace způsobila v centru Prahy chaos a paniku. Mnoho svědků popisovalo výjevy hrůzy a bezmocnosti, které při útoku zažili. Tento čin připomíná, že bezpečnost veřejných prostor je křehká a že je třeba neustále pracovat na prevenci podobných tra**dií. V současné době jsou k dispozici krizové týmy a psychologická podpora pro ty, kteří byli útokem zasaženi. Univerzita a město se snaží poskytnout veškerou potřebnou pomoc a podporu obětem a jejich rodinám. Tento článek přináší nejnovější informace o trag**kém útoku, který otřásl Prahou a celou Českou republikou. Vyšetřování pokračuje a veřejnost čeká na další informace, které by mohly osvětlit pozadí a příčiny tohoto šokujícího činu.

Policie ve čtvrtek odpoledne vyhlásila pátrání po Davidu Kozákovi, které spojovala s případem násilného úmrtí v obci na Kladensku. Následně vyšlo najevo, že hledaný muž je střelcem, který později odpoledne zabil 15 lidí a minimálně 24 dalších zranil na pražské filozofické fakultě. Student je po s*rti.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články