Masovým vrahem je 24letý student univerzity. Že chce zabíjet, psal na Telegramu

6539
Sdílejte

Při útoku ze**elo minimálně 15 osob, další desítky jsou zraněné. Vše začalo ve čtvrtém patře univerzitní budovy, kde se student měl účastnit přednášky. Podle svědectví se mladý muž přesunul na venkovní ochoz a zde začal střílet na kolemjdoucí směrem k Mánesovu mostu. Tra**dii přihlíželi zmatení a vyděšení lidé, kteří byli nuceni hledat úkryt před nečekaným násilím. Policie, která byla na místo činu rychle povolána, informovala, že útočníkem byl student z Kladenska, který již dříve na sociální síti Telegram psal o svých sebev***edných úmyslech. Jeho motivy zůstávají předmětem vyšetřování, ale podle informací policejního ředitele Martina Vondráška bylo v jeho domovské obci Hostoun nalezeno tělo jeho otce. Zásahová jednotka na místo dorazila do 12 minut od prvního hlášení a útočníka zneškodnila. Policie potvrdila, že střelec byl nalezen m*tev na ochozu fakulty.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články