Marek Eben slaví 66. narozeniny. Pečuje o nemocnou ženu a miluje ho celý národ

13802
Sdílejte

Jeho kariéra je rozmanitá a bohatá na rozličné aktivity. Eben je známý svým vtipem, inteligencí a schopností zvládnout jakýkoliv formát pořadu, ať už se jedná o kulturní magazíny, talk show nebo velké televizní show. Jako herec se Marek Eben objevil v řadě filmů a televizních seriálů. Diváci ho mohou znát z dětských let, kdy hrál ve známém seriálu „Kamarádi“. Později se objevil v mnoha dalších rolích, které ukázaly jeho dramatické i komediální schopnosti. Hudba je další z jeho vášní. S bratry Kryštofem a Davidem tvoří hudební skupinu Bratři Ebenové, kde se podílí na tvorbě hudby i textů a vystupuje jako zpěvák a klávesista. Jeho práce v televizi zahrnuje populární pořady jako „Na plovárně“, kde se v roli moderátora setkává s významnými osobnostmi české kultury, politiky a veřejného života.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články