Lásky zesnulého bouřliváka Županiče: Byl třikrát ženatý, všem svým synům dopřál vlastní maminku

3098
Sdílejte

Příčinou rozvodu byla láska k herečce Janě Drbohlavové, která ztvárnila nezapomenutelnou postavu učitelky Peškové ve filmu „Dívka na koštěti“. Vztah s Janou byl intenzivní a plný vášně, a tak se dvojice vzala v roce 1970. I když jim manželství vydrželo pouze pět let, zplodilo dalšího syna – Jana. Po rozvodu s Janou Drbohlavovou Ladislav Županič našel lásku znovu, tentokrát u televizní kostymérky Hany, se kterou prožil zbytek svého života. S Hanou si Županič vytvořil pevný a harmonický vztah, který trval až do jeho posledních dnů. Byl to právě on, kdo ve veřejném rozhovoru pro Český rozhlas prohlásil, že každému svému synovi dopřál vlastní maminku.

Ladislav Županič byl známý nejen svým hereckým umem, ale také svou schopností milovat plným srdcem. Jeho osobní život byl stejně dramatický a bohatý jako role, které ztvárňoval. Jeho odchod je ztrátou nejen pro jeho blízké, ale i pro celou českou kulturu, kde zanechal nezaměnitelnou stopu. Jeho příspěvek k českému filmu a televizi je nesmazatelný, a jeho hlas, kterým oživil mnohé postavy, zůstane v paměti diváků navždy. Ladislav Županič byl a navždy zůstane bouřlivákem, jehož láska k ženám byla stejně výrazná jako jeho láska k umění. Jeho životní příběh je připomínkou toho, že i ti největší umělci jsou především lidmi, s všemi jejich radostmi, strastmi a touhou po lásce.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články