Krize na první dovolené Hanychové a Dopity? TAKTO se o něm vyjádřila!

3211
Sdílejte

Tyto drobné gesta mohou naznačovat, že mezi dvojicí stále přetrvává jistá jiskra. Přestože Agáta otevřeně hovoří o svém vztahu s bývalým partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým se rozchází v nepříliš klidných vodách, zdá se, že její současná situace s Mirkem Dopitou je mnohem harmoničtější. Zatímco někteří fanoušci a komentátoři spekulují o možném návratu staré lásky, samotná Agáta i Mirek zůstávají v otázkách svého vztahu zdrženliví. Jejich soukromí si pečlivě chrání a nechtějí, aby veřejnost měla přístup k intimním detailům jejich vztahu. Není tedy zcela jasné, zda jejich dovolená ve znamení zimních radovánek přinesla i krizi, nebo se naopak ukázala jako pevný základ pro další společnou cestu. Agáta se o této tématice vyjádřila pouze velmi obecně, aniž by poskytla konkrétní informace. Jisté je, že ať už jsou spolu nebo ne, Agáta a Mirek si užívají společně strávený čas se svými dětmi a to je pro ně v tuto chvíli to nejdůležitější.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články