Josef Laufer (84) po čtyřech letech v umělém spánku: Už ho netrapte, prosí dcera zpěváka

84197
Sdílejte

Zázrak nepřichází

„Nikdy se nevzdám naděje. Nikdo na světě nemůže říci, že se to ještě nemůže zlepšit. Pokud to nevzdá on, budu za něj bojovat já s lékaři,” prohlašuje rezolutně.Producent Oldřich Lichtenberg, který s Lauferem dlouhodobě spolupracoval, vyjádřil veřejně podporu dceři a zdůraznil, že je nutné věřit v Lauferovu sílu a touhu po životě. Zmínil také plánovaný muzikál „Ostrov pokladů“, na kterém Laufer pracoval před svým onemocněním. Premiéra měla být původně v září, ale byla odložena s vírou, že se Josef Laufer probudí a bude moci být její součástí. Odborníci na zázrak moc nevěří a tvrdí, že i kdyby se Laufer probral, jeho mozkové funkce budou už navždy poškozeny. Podle jejich vyjádření se jen při mizivém procentu pacientů občas podaří obnovit i po tak dlouhém období určité komunikační schopnosti, ale už nikdy nebudou moci žít život bez omezení. Příběh Josefa Laufera je smutným připomenutím, že i životní osudy hvězd jsou někdy poznamenány tragédií. Zatímco jeho rodina a přátelé doufají v uzdravení, veřejnost sleduje situaci s úctou k jeho příspěvku české kultuře a s přáním alespoň malého zázraku.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články