Další skandál Jaromíra Soukupa. Kvůli jeho dluhům jsou zaměstnanci na Vánoce bez peněz

1971
Sdílejte

Nejedná se totiž o první případ, kdy jsou Soukupovy podnikatelské praktiky předmětem veřejné kritiky. Jaromír Soukup, který se proslavil nejen jako mediální magnát, ale i jako tvář vlastních televizních pořadů, se nyní musí vyrovnat s dalším problémem, který může mít dlouhodobé následky pro jeho podnikání i osobní život. Otázky kolem řízení jeho firem, způsobu komunikace s věřiteli a schopnosti zvládat finanční závazky jsou nyní více než kdy jindy v centru pozornosti. Ve světle těchto událostí se zdá, že budoucnost Soukupových mediálních projektů je nejistá a mnozí se zamýšlejí nad tím, jaké kroky by měl podniknout, aby situaci stabilizoval a obnovil důvěru v jeho podnikatelské schopnosti. V době, kdy by měl být klid a mír, se tak Jaromír Soukup potýká s dalším skandálem, který bude mít nejspíše značný dopad na jeho mediální impérium i osobní život.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články