Ve kterém měsíci se narodil váš manžel? Vypovídá to hodně o vašem společném životě !

3950
Sdílejte

Muž narozený v září je inteligentní, rád vede lidi a vytváří si přátelský vztah k lidem kolem sebe. Dokáže být velmi odhodlaný. Zároveň je velmi citlivý na komplimenty, a proto se někdy rozhoduje špatně. Na prvním místě je pro něj rodina a hlavně děti.

říjen

Muž narozený v říjnu je dobrosrdečný a konzervativní. Má dobrou intuici a silnou logiku. Přímočaré a nekompromisní. Jelikož je čestný člověk, netoleruje pokrytectví. Je zodpovědný a loajální k ženám, takže je vždy šéfem v rodině.

listopad

Muž narozený v listopadu je vážný, uctivý a přesný. S každým můžete najít společnou řeč. Pokud se zaplete do hádky, je si vždy jistý svou vlastní pravdou a hádku opouští jen ve zvláštních situacích. Někdy potřebuješ samotu, abys dobil energii.
Ve vztazích má rád stabilitu a rodinný klid. Nerad cestuje, nejraději tráví čas doma se svými blízkými.prosinec

Muž narozený v prosinci je velmi pilný a dbá na kvalitu své práce, protože má rád, když ho okolí chválí. Má základní principy, které nelze změnit, kupř. pokud se zamilujete do nějakého koníčku, budete ho milovat po zbytek života. Muži narození v prosinci jsou velmi dobrými manžely, vybírají si pracovitou a domáckou ženu, kladou velký důraz na výchovu dětí, a tak jejich kariéra ustupuje.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články