Ve kterém měsíci se narodil váš manžel? Vypovídá to hodně o vašem společném životě !

3950
Sdílejte

Muž narozený v březnu je slušně vychovaný a vyrovnaný. Vždy se snaží o to nejlepší a je velmi inteligentní. Nemá rád dobrodružství a kompromisy, protože je velmi citlivý na názory lidí kolem sebe, takže těžce snáší kritiku a obvinění. Jeho moudrost a rozhodnost jsou jeho nejlepší vlastnosti, ale občas může působit napjatě.

duben

Muž narozený v dubnu je benevolentní, muž činu a ne slov. Miluje to, co dělá, a vždy se snaží o to nejlepší. Ať se začne učit cokoli, bude nejlepší v tom, co dělá, a vytvoří si ten nejlepší vztah s klíčovými kolegy. Má rád upravené ženy, když se jeho žena dostane s někým do konfliktu, brání ji, i když ví, že jeho žena nemá pravdu.

květen

Muž narozený v květnu nerad ztrácí čas, je pro něj velmi důležité reagovat rozhodně a rychle, vždy se zajímá o podstatu problému. Jeho netrpělivost a ctižádost ho vždy nutí kontrolovat danou situaci, ale je si vědom svých vlastních limitů. Jeho kolegové ho milují a mají s ním dobrý vztah, protože vždy pomůže, když je potřeba, i když jde o něco malého a nesmyslného.

červen

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články