Trávníček se vrátil na zámek z Popelky. Vzpomínal na tuhý mráz i sníh z polystyrenu

2012
Sdílejte
„Když jsem přešel přes most, kde jsme s Libuší tancovali, bylo to velice dojemné,“ přiznává s tím, že vzpomínky na spolupráci s celým týmem a na samotnou Šafránkovou jsou stále živé. Tato návštěva byla pro Trávníčka nejen příležitostí zavzpomínat na staré časy, ale i momentem, kdy mohl ocenit, jak velký vliv měla Popelka na celé generace diváků. Pohádka, která byla poprvé vysílána v 70. letech, si udržuje své kouzlo a popularitu i v dnešní době, což je podle Trávníčka dokladem toho, že dobré příběhy a kvalitní práce jsou nadčasové. Při rozloučení s kouzelným prostředím zámku se Pavel Trávníček neubránil sentimentu. „Je to trochu smutné, ale zároveň jsem vděčný za to, že jsem mohl být součástí něčeho tak výjimečného,“ dodává s tím, že příběh Popelky bude navždy součástí jeho života.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články