Poslední snímky Zdeny Hadrbolcové : Mrtvice ji upoutala na lůžko, zemřela v osamění

16045
Sdílejte

Zdena Hadrbolcová byla známá pro svou schopnost vtáhnout diváky do příběhu, a to jak svým komediálním, tak dramatickým talentem. Mnozí si ji budou pamatovat jako Růženku z nekonečného seriálu Ulice nebo jako starostlivou maminku z oblíbeného filmu Už zase skáču přes kaluže. Vedle těchto ikonických rolí se objevila v řadě dalších seriálů jako Rozpaky kuchaře Svatopluka, My všichni školou povinní, Přítelkyně z domu smutku či Létající Čestmír. Její filmografie zahrnuje také snímky jako Páni kluci, Slavnosti sněženek, Jak svět přichází o básníky nebo Návrat idiota. Její kolegové z branže, mezi nimiž byla například herečka Jaroslava Obermaierová a herec Jiří Krampol, vzpomínají na Zdenu Hadrbolcovou s hlubokým zármutkem, ale také s vděčností za společně prožité chvíle a vzájemnou inspiraci.

 

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články