Po dvou letech šla Lucie Benešová opět pod kudlu: Bude ze mě zase dvacítka, těší se herečka

1115
Sdílejte

Plastická operace dolních víček, známá také jako blefaroplastika, je zákrok, který se zaměřuje na odstranění přebytečné kůže, tukových výčnělků a někdy i svalů z oblasti okolo očí, což může vést k omlazenému vzhledu. Tento zákrok může pomoci nejen esteticky, ale také funkčně, pokud povislá víčka omezují zorné pole. Lucie Benešová je oblíbená česká herečka, která se proslavila nejen svými rolemi, ale také svým přístupem k životu a kariéře. Její odhodlání a chuť cítit se dobře ve svém těle může být inspirací pro mnohé, kteří uvažují o podobných krocích ke zlepšení svého vzhledu a sebevědomí. Po úspěšné operaci a rekonvalescenci se herečka může těšit na nové příležitosti a na to, že její fanoušci uvidí její omlazený vzhled jak ve filmu, tak i v osobním životě.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články